Листування ленінського партійного центра з пар¬тійними організаціями України в 1901-1912 pp. (Підготували М.І.Горбунова, P.O.Парфьонов,О.Д.Пухова і Т.Н.Степапенко) - ., (Український історичний журнал, 2024)
.