Вузи Одеси до 40-річчя Великого Жовтня. (Огляд збірників кафедр суспільних наук одеських вузів, опублікованих до 40-річчя Великого Жовт¬невої соціалістичної революцІї) - МАРЛИНСЬКИЙ , С.Я.; ПОРТНОЙ , Й.Л. (Український історичний журнал, 2024)
.