Міжнародна наукова конференція "Українсько-польські відносини: до 100-річчя підписання Ризького договору" - Морозова, Ольга; Гайдай, Ольга (Український історичний журнал, 2021)
Міжнародна наукова конференція "Українсько-польські відносини: до 100-річчя підписання Ризького договору"