Революційна діяльність німецької комуністичної групи "Спартак" на Україні в 1919 р- (за матеріалами газет "Die Weltkommune" і "Völkerfreiheit") - КУЛІНИЧ , І. М.; КОШИК, M. M. (Український історичний журнал, 2024)
.