Радянське і культурне будівництво на Україні в перші роки боротьби за соціалістичну індустріалізацію країни - БОРТНІЧУК , М. Т.; КОСТРИЦЯ , Н. Ю.; ОСТАПЕНКО, Ф. П. (Український історичний журнал, 2024)
.