Реєнт О. Соціально-економічні та політичні трансформації в Україні (кінець XVIII – перші десятиліття ХХ ст.). – Кн.1–2: Рец. на кн. - Удод, Олексанр (Український історичний журнал, 2021)
Рец. на кн. Реєнт О. Соціально-економічні та політичні трансформації в Україні (кінець XVIII – перші десятиліття ХХ ст.). – Кн.1–2