Міжнародна наукова конференція "Пам’ять Бабиного Яру і Голокосту: наукові та суспільно-політичні виміри" (до 80-х роковин початку розстрілів у Бабиному Яру) - Лисенко, Олександр; Пастушенко, Тетяна; Нахманович, Віталій (Український історичний журнал, 2021)
Міжнародна наукова конференція "Пам’ять Бабиного Яру і Голокосту: наукові та суспільно-політичні виміри" (до 80-х роковин початку розстрілів у Бабиному Яру) (уклали: О.Лисенко, В.Нахманович, Т.Пастушенко