II Міжнародна наукова конференція "Війна і соціум у середньовічній та ранньомодерній історії Центрально-Східної Європи" - Ващук, Дмитро; Юга, Олександр (Український історичний журнал, 2022)
II Міжнародна наукова конференція "Війна і соціум у середньовічній та ранньомодерній історії Центрально-Східної Європи"