Ще раз про поляків та українців на Східній Галичині в роки Другої світової війни: міркування української історикині. : Рец. на кн.: Markowski D.K. W cieniu Wołynia: "antypolska akcja” OUN i UPA w Galicji Wschodniej 1943—1945. Kraków: Wydawnictwo Literackie, 2023. 527, [8] s. - Каліщук, Оксана (Український історичний журнал, 2024)
Ще раз про поляків та українців на Східній Галичині в роки Другої світової війни: міркування української історикині. Рец. на кн.: Markowski D.K. W cieniu Wołynia: "antypolska akcja” OUN i UPA w Galicji Wschodniej 1943—1945. Kraków: Wydawnictwo Literackie, 2023. 527, [8] s.