До 75-річчя члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора Олександра Реєнта - Лисенко, Олександр; Удод, Олександр (Український історичний журнал, 2024)
До 75-річчя члена-кореспондента НАН України, доктора історичних наук, професора Олександра Реєнта