Світло й тіні інтелектуальної біографії Ілька Борщака: Рец. на кн.: Ададуров В. "Переставлючи слова у століттях": інтелектуальна біографія Ілька Борщака. Львів: Вид-во УКУ, 2024. 540 с. - Ясь, Олексій (Український історичний журнал, 2024)
Світло й тіні інтелектуальної біографії Ілька Борщака. Рец. на кн.: Ададуров В. "Переставлючи слова у століттях": інтелектуальна біографія Ілька Борщака. Львів: Вид-во УКУ, 2024. 540 с.