До 75-річчя доктора юридичних наук, члена-кореспондента НАН України Володимира Шаповала - Скрипнюк, Олександр (Український історичний журнал, 2023)
До 75-річчя доктора юридичних наук, члена-кореспондента НАН України Володимира Шаповала