Голоси з минулого: Рец. на кн.: Саєнко Ніна. Пам’ять роду: епістолярії родини Саєнків. 1886—2020. Харків: Видавництво "Контраст", 2021. 648 с.: 268 іл. - Томазов, Валерій (Український історичний журнал, 2023)
Голоси з минулого. Рец. на кн.: Саєнко Ніна. Пам’ять роду: епістолярії родини Саєнків. 1886—2020. Харків: Видавництво "Контраст", 2021. 648 с.: 268 іл.