Як допитливий юнак із радянської України усвідомлював, що живе у спотвореному світі.: Рец. на кн.: Турченко Федір. Перед викликами епохи: Спогади історика. Запоріжжя: Гельветика, 2023. 400 с. - Кульчицький, Станіслав (Український історичний журнал, 2024)
Як допитливий юнак із радянської України усвідомлював, що живе у спотвореному світі. Рец. на кн.: Турченко Федір. Перед викликами епохи: Спогади історика. Запоріжжя: Гельветика, 2023. 400 с.