Нова концептуалізація світової історії в контексті історії кліматичних змін: Рец. на кн.: Тер’є Тведт. Історія світу: Минуле як дзеркало сьогодення. Харків: КСД, 2023. 368 с. - Мартинов, Андрій (Український історичний журнал, 2024)
Нова концептуалізація світової історії в контексті історії кліматичних змін. Рец. на кн.: Тер’є Тведт. Історія світу: Минуле як дзеркало сьогодення. Харків: КСД, 2023. 368 с.