Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст.: Збірник наукових праць відділу історії України ХІХ – початку ХХ ст. Інституту історії України НАН України (вип.1–25) - Калакура, Я. С.; Дмитрієнко, М. Ф. (Український історичний журнал, 2016)
Проблеми історії України ХІХ – початку ХХ ст.: Збірник наукових праць відділу історії України ХІХ – початку ХХ ст. Інституту історії України НАН України. – Вип.1–25. – К., 2000–2016.