Гайденко П.І. Священна ієрархія Давньої Русі (XI–XIII ст.): замальовки влади та повсякденності - Мінінкова, Л. В. (Український історичний журнал, 2016)
Гайденко П.І. Священна ієрархія Давньої Русі (XI–XIII ст.): замальовки влади та повсякденності. – Москва: Університетська книга, 2014. – 212 с.