Лясковська С. Діяльність органів ВУЧК-ДПУ УСРР у сфері економіки (1921–1928 рр.) - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2016)
Лясковська С. Діяльність органів ВУЧК-ДПУ УСРР у сфері економіки (1921–1928 рр.) / Наук. ред. Т.Вронська. – К.: Інститут історії України НАН України; Національна академія Служби безпеки України, 2016. – 508 с.