Вілкул Т. Літопис і хронограф: Студії з текстології домонгольського київсь¬кого літописання - Домбровський, Даріуш (Український історичний журнал, 2015)
Вілкул Т. Літопис і хронограф: Студії з текстології домонгольського київського літописання. – К.: Інститут історії України НАН України, 2015. – 518 с.