Романова О.О. Доброчесна людина в Стародавньому Єгипті за автобіо-графічними текстами від Давнього до Середнього Царства - Лукашевич, Адам (Український історичний журнал, 2015)
Романова О.О. Доброчесна людина в Стародавньому Єгипті за автобіографічними текстами від Давнього до Середнього Царства. – К.: Інститут сходознавства ім. А.Ю.Кримського НАН України, 2011. – 380 с.