Невідомі факти з історії репресованих сімей Крушельницьких, Сказинських та Бачинських - Кушнеж, Роберт (Український історичний журнал, 2015)
Аналізуються невідомі факти з історії репресованих комуністичним режимом сімей Крушельницьких, Сказинських, Бачинських. До наукового обігу вводяться віднайдені в Москві та Варшаві нові документи польського МЗС та військової розвідки.