Міжнародна наукова конференція "Методологічні й концептуальні питання дослідження історії русинів та українців у Центрально-Східній Європі" й засідання комісії істориків України та Словаччини у Високих Татрах - Віднянський, С. В.; Мушинка М. I.; Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2014)
.