Борисьонок Ю. На крутих поворотах білоруської історії: Суспільство й держава між Польщею та Росією в першій половині XX ст. - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2014)
Борисьонок Ю.А. На крутих поворотах білоруської історії: Суспільство й держава між Польщею та Росією в першій половині XX ст. / Відп ов. ред. проф. Ґ.Ф.Матвєєв. – Москва , 2012. – 352 с.