Коник О. Депутати Державної думи Російської імперії від губерній Наддніпрянської України (1906–1917 рр.) - Шандра, В. С. (Український історичний журнал, 2013)
Коник О. Депутати Державної думи Російської імперії від губерній Наддніпрянської України (1906–1917 рр.). – Дніпропетровськ: Герда, 2013. – 454 с.