Джерела з історії Національно-визвольної війни українського народу 1648–1658 рр. – Т.1 (1648–1649 рр.) - Щербак, В. О. (Український історичний журнал, 2013)
Джерела з історії Національно-визвольної війни українського народу 1648–1658 рр. – Т.1 (1648–1649 рр.) / Упор. о. Ю.Мицик. – К.: Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського НАН України; Канадський інститут українських студій (Едмонтон), 2012. – 680 с.