Історичний атлас України: найдавніше минуле. Русь (Київська держава, Галицько-Волинська держава) - Жарких М. I.; Галушка, А. А. (Український історичний журнал, 2013)
Історичний атлас України: найдавніше минуле. Русь (Київська держава, Галицько-Волинська держава) / Кер. проекту і авт.-упор. Ю.Лоза. – К.: Мапа, 2010. – 300 с.