Участь В.Колокольцева в розробці проекту аграрної реформи денікінського уряду - Корновенко, С. В. (Український історичний журнал, 2013)
Проаналізовано діяльність колишнього міністра земельних справ Української Держави В.Колокольцева з розробки аграрного законодавства денікінського уряду в 1919 р. Особливу увагу приділено висвітленню його роботи на посаді голови земельної комісії, ставленню сучасників до положень аграрної реформи.