Дописи в тижневику «Село» (1909–1911 рр.) як джерело розповсюдження ідей українства - Ткаченко, І. В. (Український історичний журнал, 2013)
На основі публіцистичних матеріалів, уміщених на шпальтах народного тижневика «Село», висвітлено роль селянських дописів як джерела поширення ідей українства на етнічних землях у складі Російської імперії.