Щербатюк В. Селянський повстанський рух в Україні 1917–1921 років: українська історіографія - Чухліб, Т. В. (Український історичний журнал, 2013)
Щербатюк В. Селянський по встанський рух в Україні 1917–1921 років: українська історіог рафія. – К.: Наукова думка, 2012. – 528 с.