Г.Корольов. Федералізм Михайла Грушевського: міфи, уявлення, проекти - Тельвак, В. В. (Український історичний журнал, 2013)
Корольов Г. Федералізм Михайла Грушевського: міфи, уявлення, проекти. – К.: Інститут історії України НАНУ, 2012. – 250 с.