Українські націоналістичні організації в роки Другої світової війни: Документи: У 2 т. - Вєдєнєєв, Д. В.; Лозицький, В. С. (Український історичний журнал, 2012)
Українські націоналістичні організації в роки Другої світової війни: Документи: У 2 т. – Т.1: 1939–1943 / За ред. А.М.Артизова. – Москва: РОССПЕН, 2012. – 878 с.; Т.2: 1944–1945 / За ред. А.М.Артизова. – Москва: РОССПЕН, 2012. – 1167 с.