М.Б.Петров. Місто Кам’янець-Подільський в 30-х роках ХV–XVIII століть: проблеми соціально-економічного, демографічного, етнічного та історико-топографічного розвитку: Міське і замкове управління - Войтович, Л. В.; Поляков, Є. І. (Український історичний журнал, 2012)
Петров М.Б. Місто Кам’янець-Подільський в 30-х роках ХV–XVIII століть: проблеми соціально-економічного, демографічного, етнічного та історико-топографічного розвитку: Міське і замкове управління. – Кам’янець-Подільський: Аксіома, 2012. – 480 с.