Україна найдавнішого часу – ХVІІІ століття: цивілізаційний контекст пізнання - Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2012)
Україна найдавнішого часу – ХVІІІ століття: цивілізаційний контекст пізнання / М.Ф.Юрій, Л.М.Алексієвець, Я.С.Калакура, О.А.Удод. – Тернопіль: Астон, 2012. – Кн.І. – 700 с.