Н.Полонська-Василенко. Спогади - Ясь, О. В. (Український історичний журнал, 2012)
Полонська-Василенко Н. Спогади / Упор., вступ . ст. та імен. покажчик В.Шевчука. – К.: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2011. – 591 с.