Я на сповіді сказав би: Інтерв’ю Юрія Зайцева з Ярославом Ісаєвичем: Документи - Патлатюк, Б. Ю. (Український історичний журнал, 2012)
Я на сповіді сказав би: Інтерв’ю Юрія Зайцева з Ярославом Ісаєвичем: Документи / Передм. і упоряд. Ю.Д.Зайцева. – Л.: Інститут українознавства ім. І.Крип’якевича НАН України, 2011. – 175 с.