С. Єкельчик. Українофіли: світ українських патріотів другої половини ХІХ століття - Шандра, В. С. (Український історичний журнал, 2012)
Єкельчик С. Українофіли: Світ українських патріотів другої половини ХІХ століття. – К., 2010. – 272 с.