Політична енциклопедія - Павко, А. І. (Український історичний журнал, 2012)
Політична енциклопедія / Редкол.: Ю.Левенець (гол.), Ю.Шаповал (заст. гол.) та ін. – К: Парламентське видавництво, 2011. – 808 с.