IX міжнародна наукова конференція «Україна і Велике князівство Литовське в XIV—XVIII ст.: політичні, економічні, міжнаціональні та соціокультурні відносини в загальноєвропейському вимірі» пам’яті професора Валерія Степанкова - Ващук, Дмитро; Юга, Олександр (Український історичний журнал, 2026)
.