А.Портнов. Історії істориків: Обличчя й образи української історіографії ХХ століття - Яремчук, В. П. (Український історичний журнал, 2012)
Портнов А. Історії істориків: Обличчя й образи української історіографії ХХ століття. – К.: Критика, 2011. – 237 с.