Нові документи з історії Берестецької битви 1651 р. - Мицик, Ю. А. (Український історичний журнал, 2012)
У публікації представлено одинадцять нещодавно виявлених у польських архівосховищах документів з історії Берестецької битви 1651 р., де міститься додаткова інформація про цю непересічну подію вітчизняної минувшини.