О.П.Реєнт, О.В.Сердюк. Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861–1914 рр.) - Солдатенко, В. Ф.; Гуржій, О. І.; Молчанов, В. Б. (Український історичний журнал, 2011)
Реєнт О.П., Сердюк О.В. Сільське господарство України і світовий продовольчий ринок (1861–1914 рр.). – К.: Інститут історії України НАН України, 2011. – 365 с.