Я.Л.Примаченко. Північноамериканська історіографія діяльності ОУН і УПА - Крупина, В. О. (Український історичний журнал, 2011)
Примаченко Я.Л. Північноамериканська історіографія діяльності ОУН і УПА. – К.: Інститут історії України НАН України, 2010. – 182 с.