Райнер Лінднер. Підприємці і місто в Україні: 1860–1914 рр. (Індустріалізація й соціальна комунікація на Півдні Російської імперії) - Константінова, В. М. (Український історичний журнал, 2011)
Райнер Лінднер. Підприємці і місто в Україні: 1860–1914 рр. (Індустріалізація й соціальна комунікація на Півдні Російської імперії) / За ред. О.М.Доніка. – К.; Донецьк: ВД «Кальміус», 2009. – 504 с.