М.Ф.Котляр. Нариси воєнного мистецтва Давньої Русі - Огуй, О. Д.; Федорук, А. В. (Український історичний журнал, 2011)
Котляр М.Ф. Нариси воєнного мистецтва Давньої Русі. – К.: Наш час, 2010. – 280 с.