Організація релігійного життя в губернаторстві Трансністрія (1941–1944 рр.) - Михайлуца М. I. (Український історичний журнал, 2011)
У статті розкривається сутність румунської політики рехристиянізації населення окупованих українських земель у межиріччі Південного Бугу та Дністра (губернаторство Трансністрія) у період 1941–1944 рр.