Євген Чикаленко, Володимир Винниченко. Листування. 1902–1929 роки; Євген Чикаленко, Сергій Єфремов. Листування. 1903–1928 роки; Євген Чикаленко, Андрій Ніковський. Листування. 1908–1921 роки - Музичко, О. Є. (Український історичний журнал, 2011)
Євген Чикаленко, Володимир Винниченко. Листування. 1902—1929 роки / Упор. та вступ. ст. Н.Миронець. — К.: Темпора, 2010. — 448 с. Євген Чикаленко, Сергій Єфремов. Листування. 1903—1928 роки / Упор. та вступ. ст. І.Старовойтенко. — К.: Темпора, 2010. — 384 с. Євген Чикаленко, Андрій Ніковський. Листування. 1908—1921 роки / Упор. Н.Миронець, Ю.Середенко, І.Старовойтенко; вступ. ст. Ю.Середенко, І.Старовойтенко. — К.: Темпора, 2010. — 448 с.