Всеукраїнська науково-теоретична конференція «“Пакти і конституції” Української козацької держави 1710 р.: витоки, інтерпретація, епоха (до 300-річчя укладення)» - Кудінов, Ю. М. (Український історичний журнал, 2010)
.