Кудінов Ю. М. А.Григорович. Бібліографія козацтва. Вибрана бібліографія запорізьких та інших козаків України, донських козаків Росії і кубанських козаків; «Тої слави козацької повік не забудем…»: Рекоменд. бібліограф. покажчик з історії українського козац - Кудінов, Ю. М. (Український історичний журнал, 2010)
Кудінов Ю. М. А.Григорович. Бібліографія козацтва. Вибрана бібліографія запорізьких та інших козаків України, донських козаків Росії і кубанських козаків; «Тої слави козацької повік не забудем…»: Рекоменд. бібліограф. покажчик з історії українського козацтва; Ucraina terra Cosaccorum: Україна – земля козацька: Бібліограф. нарис. – Торонто; Нью-Йорк; Л., 2008. – 371 с. «Тої слави козацької повік не забудем…»: Рекоменд. бібліограф. покажчик з історії укр. козацтва. – К.: ВАТ «Видавництво “Київська правда”», 2004. – 296 с.