Л.М.Жванко. Біженство Першої світової війни в Україні: Документи і матеріали (1914–1918 рр.) - Гай-Нижник, П. П. (Український історичний журнал, 2010)
Жванко Л.М. Біженство Першої світової війни в Україні: Документи і матеріали (1914–1918 рр.). – Х.: ХНАМГ, 2009. – 360 с.