П. М.Бондарчук. Релігійність населення України у 40–80-х роках XX ст.: соціокультурні впливи, особливості, тенденції змін - Смольніков, Ю. Б. (Український історичний журнал, 2010)
Бондарчук П.М. Релігійність населення України у 40–80-х роках XX ст.: соціокультурні впливи, особливості, тенденції змін. – К.: Інститут історії України НАНУ, 2009. – 382 с.